DOZORRO-NEWS

У столиці відзначили переможців премій Zakupki.Кращі та Digital.Кращі

20.06.2019 16:30

Сьогодні у Києві 25 представників ринку публічних закупівель та 6 драйверів діджиталізації були відзначені преміями Zakupki.Кращі та Digital.Кращі.

Вручення відзнаки Zakupki.Кращі цього року проходило втретє і вже традиційно у категорії "Громадський вибір" до відбору переможців могли долучилися всі охочі. А от лідерів у категоріях “Експертний вибір” та “Найкращі результати”, як і минулого року, обирали спеціальні комісії. До них увійшли фахівці моніторингового порталу DOZORRO та представники торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua

“Ми обирали переможців за допомогою складних розрахунків – над цим працювала команда наших аналітиків. Серед критеріїв були і кількість закупівель та учасників, конкуренція в торгах, відсоток скарг тощо», – розповів Іван Лахтіонов, координатор DOZORRO, керівник програми інноваційних проектів Transparency International Ukraine.

Нововведенням цього року стала премія Digital.Кращі. Відзнаки отримали українські компанії, які активно впроваджують цифрові-сервіси та автоматизують свої бізнес-процеси.

“Я дуже радий, що навколо реформи, яку багато людей започаткували ще в 2014 році, вибудовується здорова і ефективна екосистема. Ми ніколи не хотіли бути головним регулятором, драйвером чи єдиним гравцем. Наше завдання – бути ядром, довкола якого створюватимуться нові сервіси, і вони будуть значно кращі за все те, що може придумати держава”, – підсумував під час нагородження Максим Нефьодов, перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України.


© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання