DOZORRO-NEWS

У Тячеві витратять майже 52 мільйона гривень на реконструкцію системи водопостачання

05.05.2021 10:44

Тячівська міська рада у Закарпатській області витратить 51,8 мільйонів гривень на реконструкцію водозабору та споруд очищення води з річки Тиса для питних та господарських потреб міста. Відповідний договір за результатами відкритих торгів підписали  з ТОВ «Акваспецбуд», інформує видання «Наші гроші. Львів»

Йдеться про оновлення побудованої в 1976 році системи водопостачання, яка забезпечує мешканців Тячева питною водою. 

Згідно з проєктом, система водозабору матиме потужність 2400 м³ на добу, тут замінять металеві труби на поліетиленові, влаштують спеціальні колодязі та футляри. Роботи повинні завершити до кінця 2022 року. Якщо проєкт реалізують, то, за підрахунками Тячівської міської ради, втрати питної води під час транспортування зменшаться з 40-60% до 3%, а тарифи на водопостачання − на 20%. 

Єдиним конкурентом переможця на торгах була сумська компанія ТОВ «Промстайл Груп». Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій. Хоча ціна фірми «Промстайл Груп» була на 6,8 мільйонів гривень дешевшою, її відхилили через невідповідність тендерній документації. Зокрема учасник не подав договірної ціни та локального кошторису.

Фірма «Акваспецбуд» зареєстрована 2014 року в Києві, а її власником є киянин Антон Щуріхін. До 2019 року компанія називалася ТОВ «Торговельно-виробничий центр «Діфрано Юніон», а очолював її власник ТОВ «Діфрано Юніон» (ТМ Organic) Дмитро Жадаєв. Ця компанія спеціалізується на системах очищення води. І саме її фірма «Акваспецбуд» вказує як субпідрядника в поточних торгах.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання