DOZORRO-NEWS

У Житомирі до кінця року зведуть пам’ятник АТОвцям

16.10.2020 11:12

Провівши відкриті торги управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило про намір підписати договір на спорудження пам’ятника АТОвцям з благоустроєм території скверу біля майдану Соборного вартістю 5,7 мільйонів гривень. Відповідну угоду планують підписати з ТОВ «АртХаус», повідомляє видання «Житомир.Інфо».

Окрім потенційного переможця торгів в тендері взяли участь ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» з пропозицією у 5,38 мільйонів та ФОП Бондарчук В.П., який готовий був виконати замовлення за 5,8 мільйонів гривень.

Тендерний комітет відхилив найдешевшу пропозицію – ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит». В обґрунтуванні зазначено, що серед документів, які надав учасник торгів, міститься витяг з протоколу засідання комісії з перевірки знань охорони праці директора ДП «Фаворит ОПТ» Козачка Миколи Володимировича, датований 16 груднем 2016 року, тобто він дійсний лише до 2019 року.  

Потенційний переможець торгів ТОВ «АртХаус», власником якого є Петро Бобло, зареєстрований в 2006 році у Житомирі. За інформацією clarity-project.info, ТОВ «АртХаус» є переможцем у 50 закупівлях на загальну суму 217,35 мільйонів гривень. 

Журналісти нагадують, наприкінці минулого року у Жимтомирі затвердили результати конкурсу на кращий пам’ятний знак «Воїнам Житомирщини - захисникам Вітчизни, загиблим у збройному конфлікті на сході України» Перемогу отримав ескіз Дарини Євпак «Шлях до перемоги» з фігурами воїна, медсестри, волонтера та добровольця.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання