DOZORRO-NEWS

У Житомирі планують відреставрувати старе приміщення місцевої гімназії

06.04.2021 09:02

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на ремонтно-реставраційні роботи будинку школи гуманітарної гімназії № 23 ім. М.Й. Очерета. Очікувана вартість робіт - 30,6 мільйонів гривень, повідомляє «Житомир.Інфо» з посиланням на Prozorro.

За умовами тендерної документації відремонтувати гімназію №23, що розташована в Житомирі по вулиці Лятошинського, 14, підрядник має до 1 серпня 2022 року. 

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має розібрати надземні частини одно- і двоповерхових цегляних будівель без збереження придатних матеріалів та провести будівельні роботи, зокрема фундамент під перегородки, водостічну система, огорожу даху, перегородки і т.д. Також підрядник має провести роботи на горищі, встановити двері та вікна, облаштувати вентиляцію, внутрішній водопровід, внутрішню каналізацію, провести кабельне телебачення, облаштувати благоустрій та озеленити територію.

Управління капітального будівництва приймає тендерні пропозиції до 19 квітня, аукціон заплановано провести 20 квітня 2021 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання