DOZORRO-NEWS

У Житомирі розробляють ПКД для реконструкції скверу зі встановленням флагштоку Державного прапору України

05.03.2021 09:12

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція скверу на Майдані Соборному у Житомирі зі встановленням флагштоку Державного прапору України». Очікувана вартість закупівлі - 720 тисяч гривень, повідомляє «Житомир.Інфо»

За умовами тендерної документації, розробити проєктно-кошторисну документацію переможець закупівлі має до 1 квітня 2021 року. Майданчик благоустрою знаходиться в історичній частині міста, тож відмічають складні геологічні умови та можливе просідання грунтів.

“Проєктом передбачити встановлення флагштоку орієнтовною висотою 70 м на спеціально розробленому фундаменті. Реконструкція скверу з перекладанням або відновленням існуючих елементів покриття. Передбачити освітлення території благоустрою та підсвітки основи опори флагштоку. Встановлення малих архітектурних форм. Врахувати при проєктуванні, що сквер розташований в зоні історичного ареалу міста”, - йдеться в документації замовника.

Площа благоустрою становить 3765 м2, початок та завершення будівельних робіт має відбутися у 2021 році.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання