DOZORRO-NEWS

Учасники-змовники розіграли півторамільйонне замовлення від олександрійських освітян

31.03.2020 11:43

Комунальна установа «Олександрійський районним центром із обслуговування закладів освіти" за результатами відкритих торгів обрала переможця закупівлі послуг з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання. Контракт із замовником на суму 1,28 мільйонів гривень підписав ФОП Прохоренко Юрій Вікторовичповідомляє «Regionews.ua».

Вже за тиждень після підписання договору тендером зацікавилось Управління східного офісу Держаудитслужби. Експерти-аудитори звернулись до замовникам за поясненнями вибіркового відношення до перевірки тендерної пропозиції ФОПа на відповідність вимогам даної закупівлі. Зокрема серед поданих Юрієм Прохоренко  документів був відсутній гарантійний лист щодо надання послуг без попередньої оплати та інші обов'язкові довідки.

Окрім того журналісти проаналізували документи обох учасників та встановили їхню пряму пов’язаність. Так засновником ПП "Автотехконтроль", виявився не хто інший як вже відомий нам Юрій Прохоренко. Підприємець навіть зареєстрував фірму за власною адресою - село Пустельникове, вулиця Лісова, будинок 10.

Крім того в "шапках" довідок учасників-"конкурентів" вказані аналогічні номери телефону – (095)230-53-05, а також спільна адреса електронної пошти – sto166@ukr.net.

Юрій Прохоренко, окрім діяльності в якості ФОПа та власника ПП "Автотехконтроль", є співзасновником ТОВ "ЛКВ Групп" і ПП "Олександрійський автобусний парк". Підприємець свого час був помічником тепер вже екс-нардепа від "Народного фронту" Олександра Горбунова. На останніх парламентських виборах працював членом окружної виборчої комісії №103. Дружина бізнесмена Марина Прохоренко свого часу також була зареєстрована як ФОП, а також працювала головною спеціалісткою відділу економічного розвитку і торгівлі Олександрійської РДА.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання