Вiктор Нестуля

Українців запрошують на форум «Перша допомога в боротьбі з корупцією в охороні здоров’я»

27.04.2017 20:48

Як виявити корупційні ризики у медичних закупівлях за допомогою системи ProZorro? Де перевіряти залишки безкоштовних ліків, що наявні у лікарнях? Що робити, якщо ці ліки не хочуть вам надавати безоплатно, а вимагають за них кошти? Який статус мають благодійні фонди при лікарнях та на скільки законними є неформальні платежі до них?

На ці та інші питання вже завтра спробують відповісти спікери Всеукраїнського форуму «Перша допомога в боротьбі з корупцією в охороні здоров’я» який відбудеться у Києві в приміщенні готелю «Братислава» (м. Київ, вул. Андрія Малишка, 1). Під час Форуму провідні експерти у сфері медицини обговорять стан підготовки та впровадження медичної реформи, головні завдання та виклики на її шляху. Головним ж спікерами заходу стануть в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун, директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник та виконавчий директор МФ “Відродження” Євген Бистрицький.

Для того, щоб взяти участь у Форумі необхідно заповнити онлайн форму https://goo.gl/forms/rzpGC700W80v9fWn2 та дочекатись підтвердження вашої участі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання