DOZORRO-NEWS

«Укренерго» поповнить автопарк новенькими електрокросоверами

18.11.2020 12:25

Приватне акціонерне товариство «Національна енергетична компанія «Укренерго» за результатами тендеру замовило ТОВ «Едем-Авто» 9 легкових автомобілів на загальну суму 7,48 мільйонів гривеньПісля підписання додаткової угоди вартість контракту знизилась до 7,4 мільйонів. Про це з посиланням на ProZorro  повідомляє видання «Наші гроші»

Фірма поставить два електрокросовери Hyundai Kona Electric у комплектації Top. Кожен автомобіль матиме шкіряну оббивку сидінь, клімат-контроль з фільтром салону, підігрів передніх сидінь, камеру заднього виду, задній парктронік, подушки безпеки, бічні подушки та шторки безпеки. У автівки буде додаткове обладнання: зимові шини, литі диски, килимки тощо.

Крім того, «Едем-Авто» також поставить 7 електромобілів Hyundai Ioniq Electric Premium. Кожен автомобіль матиме задній та передній парктронік, клімат-контроль з фільтром салону, підігрів передніх сидінь і теж додаткове обладнання.

На торгах єдиним конкурентом «Едем-Авто» було ТОВ «Автоцентр Бортничі» Олександра ДіденкаФірми не торгувалися під час аукціону.

Засновниками ТОВ «Едем-Авто» з с. Софіївська Борщагівка Київської області є Лариса та Юрій Побоченки, директор Олександр Гулак.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання