DOZORRO-NEWS

«Укроборонпром» готовий витратити до 130 мільйонів за послуги аудиту

14.11.2017 14:34

УОП ГП Державний концерн "Укроборонпром" оголосило про проведення проведення конкурентного діалогу з пошуку підрядника для надання послуг стратегічного, операційного, технологічного, фінансового, юридичного огляду та діагностики діяльності ДК “Укроборонпром” та його учасників, а також вдосконалення розробленої стратегії корпоративної та виробничої реструктуризації. Відповідно до інформації розміщено на сторінці закупівлі в системі ProZorro, очікувана вартість закупівлі складає 130 мільйонів гривень.

Окрім власне цінового критерію «Укроборонпром» враховуватиме при виборі переможця також кількість працівників учасника, які є випускниками MBA програм та кількість клієнтів учасника з топ-10 світових виробників у сфері ОПК.

Серед кваліфікаційних критеріїв Замовник указав обов’язоковість відповідності Учасника одній з двох вимог: 

  • належати до єдиної мережі консалтингових фірм, що має офіси у понад 10 (десяти) країнах принаймні на 3 (трьох) континентах;
  • належати силовому відомству країни НАТО.

Крім того Учасник має підтвердити наявність понад 5-ти успішно реалізованих проектів щодо:

  • розробки та впровадження ринкової стратегії компаній, що здійснюють свою діяльність у сфері оборонно-промислового комплексу;
  • розробки та впровадження заходів з операційної ефективності компаній, що здійснюють діяльність у сфері ОПК;
  • реструктуризації холдингів, груп компаній, корпорацій із загальною виручкою понад 1 мільярд доларів США, до складу яких входило не менше 50 юридичних осіб з виручкою кожної компанії не менше 1 мільйона доларів США.  

Виконати замовлені «Укроборонпром» послуги майбутній підрядник має в строк до 30 червня 2020 р.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання