DOZORRO-NEWS

«Укртранасгаз» витратить 85,8 мільйонів гривень на реконструкцію систем компресорної станції «Більче-Волиця»

21.09.2021 08:13

Акціонерне товариство «Укртрансгаз» за результатами тендеру замовило компанії «Techmadex S.A.» (Польща) роботи за 85,8 мільйонів гривень. За інформацією видання «Наші гроші» до середини 2022 року підрядники виконають реконструкцію загальностанційної системи керування головного щита управління-1 та системи автоматичного керування газоперекачувальними агрегатами №2 та №7 компресорного цеху №1 дотискної компресорної станції «Більче-Волиця» Стрийського виробничого управління підземного зберігання газу.

Сам комплект автоматизованої системи керування головним щитом керування КЦ-1 коштує 19,8 мільйонів гривень, а дві системи автоматичного керування ГПА – по 6,62 мільйона на штуку.

Тендерна документація вимагала надати аналогічний договір про будівництво, технічне переоснащення або реконструкцію систем автоматичного керування ГПА чи систем паливного регулювання ГПА. 

У торгах брали участь 11 фірм. Найнижчу ціну в 85,79 млн грн. пропонувало ТОВ «МБС-Інжинірінг». Однак її відхилили за рішенням АМКУ по скаргах ТОВ «УА-Системи» і ТОВ «Укртехноресурс». 

Отже, переможцем став наступний учасник «Techmadex S.A.» із ціною 85,8 мільйонів гривень. Фірма «УА-Системи» поскаржилась в АМКУ і на польську фірму теж, але безуспішно.

Основними акціонерами польської «Techmadex S.A.» є Даріуш Гіл, Міхал Гіл, Хенрик Цукєр, Ізабела Камецька і Дональд Франкель, а кінцевими бенефіціарами – Даріуш Гіл і Міхал Гіл. Фірма надає послуги в сферах промислової автоматизації, обслуговування та експлуатації газового обладнання тощо. Вона вперше отримала держпідряд в Україні.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання