DOZORRO-NEWS

"Укрзалізниця" через ProZorro обрала собі нового мобільного оператора

15.03.2017 18:36

Найменший з мобільної трійки оператор надаватиме послуги корпоративного зв’язку найбільшому підприємству України.

lifecell виграв тендер, який проводила Укрзалізниця на платформі ProZorro, і забезпечить найбільшого перевізника країни (штат – 250 тис. працівників) послугами стільникового зв’язку. Обидві компанії 27 лютого підписали відповідну угоду, повідомила сьогодні прес-служба lifecell.

Раніше послуги корпоративного мобільного зв’язку Укрзалізниці впродовж кількох років надавав Київстар, повідомили НВ Бізнес у прес-службі підприємства. lifecell переміг, бо запропонував удвічі нижчі від очікуваних ціни. На тендері було два лоти, і за перший – майже 8,5 тис. пакетів – стільниковий оператор виставив 3,1 млн грн. Під час аукціону по другому лоту lifecell ще більше зменшив свої розцінки, пообіцявши надати 6,5 тис. своїх пакетів за 550 тис. грн.

Укрзалізниця відзначила, що вперше послуги мобільного зв’язку надаватиме єдиний провайдер. Окрім зручності це дозволить суттєво заощаджувати кошти за рахунок безкоштовного спілкування всередині мережі, а також безкоштовних дзвінків з мобільних на стаціонарні робочі телефони. Послуги lifecell виявилися більше ніж удвічі дешевше очікуваної перевізником вартості.

НВ Бізнес

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання