DOZORRO-NEWS

«Укрзалізниця» планує закупити оргтехніку більш ніж вдвічі дорожче ринкової ціни

22.11.2017 20:04

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Українська залізниця» провела аукціон з визначення переможця відкритих торгів із закупівлі оргтехніки. Відповідна інформація розміщена на порталі ProZorro, інформує «Zалізниця без корупції».

На закупівлю тринадцяти системних блоків, п’ятнадцяти моніторів, дев’яти багатофункціональних пристроїв, тридцяти комп’ютерних мишок та двадцяти клавіатур планувалось витратити не більше 1,004 мільйонів гривень.

У тендері брало участь три компанії ТОВ “Український папір”, ТОВ “В.М.” та ТОВ “ФМ Сервіс”. Незважаючи на найдешевшу пропозицію – 915,27 тисяч гривень, заявку ТОВ “ФМ Сервіс” було відхилено через відсутність копії атестата виробництва виробника системних блоків. Наразі у системі опубліковано повідомлення про намір укласти договір з ТОВ “В.М.” яке готове поставити техніку за ціною 998, 52 тисячі гривень.

Порівнявши запропоновані на та наявні на ринку ціни журналісти виявили, весь комплект оргтехнки, яку бажає придбати «Українська залізнична швидкісна компанія», реально купити більш ніж вдвоє дешевше – за 420,42 тисячі гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання