DOZORRO-NEWS

Укрзалізниця протягом травня замовила понад 133 тисячі комплектів постільйної білизни

11.06.2019 08:17

Філія «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» провела у травні поточного року 10 процедур закупівель постільної білизни. На усіх торгах планувалось придбати по 13 325 комплектів білизни очікувану вартість 3,99 мільйонів гривень.

За інформаціяєю видання «Zалізниця без корупції» всі закупівлі розподілили між собою 3 учасники – ТОВ «Тескстиль-Рівне» (4 тендери), ТОВ «Українська швейна фабрика» (4 тендери) та ТОВ «Євроклінсервіс» (2 тендери).

При цьому ТОВ «Українська швейна фабрика» та ТОВ «Євроклінсервіс» надали дилерський договір та лист про представництво інтересів від єдиного виробника – ПРАТ «Швейна фабрика «Ніна». Також збігається більша частина технічної документації цих учасників.

Третій учасник ТОВ «Тескстиль-Рівне» пропонувало продукцію ПП «Ярослав».

Цікаво, що фірми по черзі розігрували між собою тендери, не знижуючи ціни, що вказує на потенційну узгодженість дій учасників.

ТОВ «Євроклінсервіс» зареєстроване на харків’янина Сергія Яшного. Фірма прописана за однією з найбільших адрес масової реєстрації – Київ, провулок Руслана Лужевського, 14. Тут зареєстровані близько 500 компаній.

ТОВ «Українська швейна фабрика» зареєстроване на киянина Андрія П’ятова. Фірма прописана в с. Горенка, вул. Приозерна, 14.

Власниками ТОВ «Тескстиль-Рівне» є Алла та Олександ Івенські. Фірма прописана в Рівному, по вулиці Петра Могили, 57. За цією адресою знаходиться Рівненський соціальний обласний гуртожиток.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання