DOZORRO-NEWS

«Укрзалізниця» шукатиме працівників через популярні сайти оголошень

18.09.2019 10:24

Філія “Центр сервісного забезпечення” ПАТ «Українска залізниця» прозвітувала пропідписання двох контрактів на надання послуг з пошуку та підбору персоналу через інтернет-портали Work.ua та Rabota.ua. Дані послуги замовленіпідрядникамидо вересня 2020 року, інформує «Zалізниця без корупції» з посиланням на ProZorro.

Вартість договору щодо розміщення оголошень на порталі Work.ua, підписаного з ТОВ «Ворк Україна», обійшлась залізничникам в 159 тис. грн., в той час, як портал Rabota.ua та контракт з ТОВ «Робота Інтернешнл» коштував 168 тис. грн. 

Журналісти зауважують, не витрачаючи часу “Укрзалізниця” вже розмістила на двох порталах необхідні вакансії.

Так на сайті Work.ua розміщене оголошення вакантної посади, у місті Києві, провідного інженера-програмістаіз зарплатнею 8 000 грн. Крім того на залізницю потрібні: слюсар-ремонтник, менеджер з кадрів, прибиральник, кухар, помічник директора департаменту казначейства, комірник, електрогазозварювальник, юрисконсульт, нормувальник, бухгалтер, акумуляторник, економіст, метролог, фахівець з антикорупційної діяльності, помічник директора департаменту казначейства та інші.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання