DOZORRO-NEWS

«Укрзалізниця» віддала одному підряднику 8 замовлень на постачання предметів інтер’єру пасажирських вагонів

31.03.2020 12:25

ТОВ “Гермес Трейдінг” обрано переможцем 8 тендерів Укрзалізниці на постачання предметів інтер’єру пасажирських вагонів. Загальна вартість замовлення складає 21 мільйон гривень, інформує «Zалізниця без корупції».

Предметом закупівлі, зокрема, стали комплекти “м’яких меблів” пасажирських некупейних вагонів. Загалом залізниця планує закупити 10 комплектів, вартістю по 1 мільйону за кожен. В тендерній документації не зазначається, що саме входить в комплект м’яких меблів. 

В решті тендерів УЗ закупить інші предмети інтер’єру пасажирського вагону – багажні полиці, рундуки, столи, віконні проєми та ін. 

ТОВ “Гермес Трейдінг” зазначило, що є офіційним представником ТОВ “НВП “Ріст”, яке за зверненням журналістів АМКУ оштрафував на 27,5 мільйонів гривень, 

Саме “Гермес Трейдінг” створене 2 роки тому. Копманія зареєстрована за місцем масової реєстрації (Київ, вул. Ямська, 41) та має спільний номер телефону з 30 іншими фірмами. Директором і власником ТОВ “Гермес Трейдінг” наразі записаний Ростислав Левченко.

Окрім Укрзалізниці фірма має контракти з “Енергоатомом” та військовими частинами Міністерства оборони.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання