DOZORRO-NEWS

Укрзалізниця відкрила закупівельну групу в мережі Facebook

07.10.2019 12:04

Укрзалізниця в соціальній мережі Facebook створила спільноту "Прозора залізниця" для відкритого обговорення публічних закупівель компанії. Учасники спільноти будуть отримувати від компанії актуальну інформацію про конкретні кроки і результати втілення стратегії закупівель та антикорупційної програми Укрзалізниці. Крім того буде можливість повідомляти про порушення під час закупівель філій УЗ, зловживання посадових осіб Товариства або постачальників, отримувати консультації, повідомляє прес-служба УЗ.

«Два тижні тому ми презентували стратегію закупівель товариства на 2019-2021 роки. А вже сьогодні запрошуємо усіх, кого цікавить ця тема, приєднатися до групи «Прозора залізниця» в Facebook. Це відкритий майданчик для діалогу з партнерами, клієнтами, громадськими організаціями та ЗМІ», — повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Від Укрзалізниці в роботі групи братимуть участь співробітники дирекції з питань закупівель, офісу з антикорупційної діяльності, департаменту економічної та інформаційної безпеки, департаменту інформаційної політики та зв’язків з громадськістю та інших структурних підрозділів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання