DOZORRO-NEWS

«Укрзалізниця» забезпечила своїх працівників телефонним зв’язком

19.03.2018 14:04

Філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» за переговорною процедурою підписала з ТОВ “Лайфселл” договір щодо надання послуг мобільного зв’язку загальною вартістю 5,62 мільйонів гривень. Обрання такої процедури залізничники обгрунтували неохідністю здійснити додаткову закупівлю в того самого постачальника з метою забезпечення сумісності з наявними технологіями, повідомляє «Zалізниця без корупції» з посилання на ProZorro.

 Відповідно до опублікованих даних, закупівлю було розбито на два лоти: 13 155 пакетів голосової телефонії (звичайні SIM-карти) було куплено на 4,56 млн, а на 14 799 пакетів передачі даних (SIM-карти без можливості здійснення дзвінків) витратити 1,03 мільйон гривень.

При цьому з 13 тисяч звичайних пектів для голосових дзвінків 4 338 не передбачають безкоштовних хвилин на дзвінки обраного оператора. Також пакети послуг передбачають надання більше 10 тисяч безкоштовних годин на місяць на міжнародні дзвінки.

ТОВ «Лайфселл» належить фірмі ЛАЙФСЕЛЛ ВЕНЧУРС КООПЕРАТІЕФ Ю.А. (Нідерланди), якою в свою чергу керує турецька фірма Turkcell.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання