DOZORRO-NEWS

Укрзалізниця замовила проведення міжнародного консолідованого аудиту

07.04.2020 12:01

Філія “Центр сервісного забезпечення” Укрзалізниці визначила переможця в тендері на постачання послуг з проведення міжнародного консолідованого аудиту. При очікуваній вартості в 55,6 мільйонів гривень ТОВ “Ернст Енд Янг Аудиторські послуги” погодилось виконати замовлення за 54,99 мільйонів, інформує «Zалізниця без корупції». Конкуренцію фірмі склало ТОВ “Делой енд Тюш ЮСК” яке запросило за свої послуги на півмільйона дорожче.

Згідно умов тендерної документації аудиторська компанія повинна буде надати 6 послуг з проведення аудиту за міжнародними стандартами фінансової звітності:

  • Послуги з огляду скороченої консолідованої проміжної фінансової звітності   АТ «Укрзалізниця» за   І півріччя 2020 року; 
  • Послуги з аудиту фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності АТ «Укрзалізниця» за  2020 рік;
  • Послуги з огляду скороченої консолідованої проміжної фінансової звітності АТ «Укрзалізниця» за  І півріччя 2021 року;
  • Послуги з аудиту фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності АТ «Укрзалізниця» за 2021 рік;
  • Послуги із супроводження випуску цінних паперів на іноземних фондових біржах; 
  • Послуги із супроводження випуску цінних паперів за результатами або скороченої консолідованої проміжної фінансової звітності.

Для участі в тендері учасники мали надати понад 15 довідок про відповідність кваліфікаційним критеріям. Зокрема підтвердити проведення аудиту компаніям з оборотом не менше 20 мільярдів гривень на території України, штат працівників не менше 100 чоловік, довідки про участь в міжнародних асоціаціях та ін.

Завершити аудит мають до 27 вересня 2022 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання