DOZORRO-NEWS

"Укрзалізниця" звільнила керівника однієї зі своїх регіональних філій

09.12.2019 10:48

"Укрзалізниця" звільнила директора Донецької регіональної філії Сергія Бугайова. За інформацією «Економічної правди» причиною звільнення стала "організація Бугайовим протиправної схеми "поборів" з учасників тендерних закупівель, а також залучення до проведення закупівель сумнівних підприємств та родичів".

"Протягом останніх років, коли регіональну філію очолював Бугайов, переможцями закупівель на поставку товарів, робіт/послуг ставали підприємства, які не мали ні досвіду виконання таких робіт/послуг, ні матеріально-технічної бази, ні відповідних кваліфікованих працівників", - повідомило журналістам джерело в УЗ.

Співрозмовник відзначає, що результатом таких дій керівника регіональної філії стали численні кримінальні провадження розпочаті правоохоронними органами за фактом службових зловживань та привласнення майна "Укрзалізниці".

"До своєї протиправної діяльності Бугайов залучив своїх близьких родичів та друзів. Деяких з них було призначено на ключові посади на підприємстві, пов’язанні з проведенням закупівель та розпорядженням майном філії", - каже представник УЗ.

В прес-службі "Укрзалізниці" інформацію про звільнення Бугайова офіційно підтвердили, однак жодних інших подробиць поки не надали.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання