DOZORRO-NEWS

Улюбленець запорізьких комунальників отримав черговий підряд на прибирання місцевих ринків

13.09.2019 10:43

За результатами проведених торгів КП “Запоріжринок” повідомило про намір укласти угоду з ФОП Бендас Анатолій Вікторович на надання послуг з прибирання загальною вартістю 3,52 млн грн. Про це повідомляється у системі публічних закупівель ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Запоріжжя».

Підприємець має до серпня 2020 року виконувати на території ринків та навколо них щоденне підмітання, прибирання сміття з виносом до контейнера та його вивезення. Взимку передбачене прибирання доріжок від снігу та льоду, а також їх присипання.  Восени передбачено догляд за зеленими насадженнями (спушування ґрунту), прибирання бур’янів та сухого листя. У будівлях ринків проводитиметься вологе прибирання підлоги та кабінетів, миття кабінетів з застосуванням миючих засобів, протирання пилу у кабінетах та прибирання сміття з урн та кошиків.

Загальна площа території прибирання: 125 392 м. кв.

За інформацією журналістів Анатолій Бендас регулярно отримує підряди на прибирання запорізьких ринків з 2014 року.При цьому всі наявні замовлення ФОП отримував виключно від КП “Запоріжринок”. На тендери до інших замовників Бендас жодного разу не подавався.

На нинішньому тендері, конкурентами ФОП Бендас Анатолій Вікторович були ФОП Ісачук Віктор Юрійович та ПП “Клінінг-Про” які пропонували дешевші ціни, однак були відхилені через невідповідність тендерної документації вимогам замовника.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання