DOZORRO-NEWS

Управління СБУ Львівщини замовило пікап за понад мільйон гривень

01.12.2021 11:14

Управління Служби безпеки України у Львівській області замовило білий автомобіль Mitsubishi L200 за 1,1 млн грн у ТОВ «Ніко-Захід». Йдеться про машину у комплектації Intensive 2021 року випуску. Про це повідомляють журналісти видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на Prozorro. 

Модель Mitsubishi L200 – це пікап «з відмінними позашляховими якостями, містким кузовом і комфортним салоном бізнес-класу». Модель Intense, на відміну від більш дешевшої, має передні протитуманні фари нового дизайну, датчики світла та дощу, оздоблене шкірою кермо та важіль коробки передач. Тут є підігрів керма, клімат-контроль, круїз-контроль, автомобіль оснащений шістьма динаміками, також має зовнішні дзеркала з вбудованим поворотником та функцією складання.

Додатково до автомобіля СБУ замовило сирену з мікрофоном та світлодіодною синьою фарою, комплект килимків і комплект зимової гуми з дисками.

За даними YouControl, управління СБУ у Львівській області володіє загалом 66 автомобілями. Із них − п’ять машин Renault Duster 2020 року випуску і один автомобіль Skoda Kodiaq 2021 року випуску. Цю останню спортивну модель комплектації Sportline СБУ придбало за 1,24 млн грн.

Львівська компанія «Ніко-Захід» зареєстрована 2010 року і є офіційним дилером Mitsubishi Motors. Фірма належить ТОВ «Ніко Авто Холдінг (Україна)» та ТОВ «Компанія з управління активами «Ковін Капітал». А кінцевим бенефіціаром є мешканець Лондона Іван Ніколайчук.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання