DOZORRO-NEWS

Уряд інвестує 150 мільйонів гривень на будівництво та капремонти спорткомпексів при школах

13.05.2019 11:08

Держава виділила 150 мільйонів гривень для розбудови спортивних комплексів при закладах загальної середньої освіти. Про це йдеться у постанові від 17 квітня 2019 року № 376, повідомляє «Урядовий портал».

Відповідні кошти спрямовуватимуться на будівництво нових, реконструкцію та капітальний ремонт нинішніх спортивних залів, приміщень для фізкультурно-спортивних занять, плавальних басейнів, стадіонів, стрілецьких тирів, стрільбищ, спортивних полів, спортивних ядер, спортивних майданчиків, а також інших відкритих площинних споруд та їх комплексів.

«Будівництво та ремонт об’єктів відбуватиметься на засадах співфінансування, як і більшість наших субвенцій. Отже, для закладів, розташованих у місті Києві, містах обласного значення чи тих, що управляються на рівні області, державний бюджет покриватиме не більш як 70% відсотків витрат. До 90% від вартості проекту держава може профінансувати для закладів, розташованих у районах та в ОТГ. Водночас для шкіл, які знаходяться у селах (селищах), що мають статус гірських населених пунктів, та в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, держава може покрити до 95% витрат на будівництво спорткомплексів», - пояснила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання