DOZORRO-NEWS

В одному з міст Херсонщини спробують зменшити пороги використання ProZorro

07.07.2017 13:12

В Олешках громада ініціювала зменшення порогів використання ProZorro до 10 тисяч гривень на товари і послуги та 100 тисяч на роботи. Про це на свої сторінці у мережі Facebook повідомив місцевий депутат Василь Паламарчук, інформує видання «Цюрупинск сегодня».

«Вчора направив до Олешкiвського виконкому звернення з приводу iнiцiативи громадян. Суть поляга в тому, що нашi громадяни хочуть прозоростi у закупiвлi товарiв i послуг, через систему ProZorro а саме - електроннi аукцiони. Для товарiв i послуг аукцiон мiнiмум з 10 тис., для робiт - аукцiон мiнiмум з 100 тис., а розгляд питання просять провести в будинку культури. Минулого разу проект рiшення по ProZorro, за iнiцiативою депутата Золотаревського, в мiськiй радi було провалено. Iнiцiативнi громадяни, на вiдмiну вiд мiського голови та його команди, не можуть зрозумiти що прозорi аукцiони це зло, i тому цьому злу нема мiсця в нашому прекрасному мiстi», - написав депутат.

Журналісти повідомляють - ініціатори питання висловлюють бажання провести слухання цього питання у районному будинку культури.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання