DOZORRO-NEWS

В ProZorro внесли зміни в функціонал на етапі прекваліфікації

10.09.2019 08:52

З 5 вересня у системі ProZorro на етапі прекваліфікації буде вилучено можливість завантажувати документи при винесенні замовником рішення по кожному із учасників. Відтепер протокол прекваліфікації, як це і передбачено законодавством, формуватиметься автоматично після завершення розгляду всіх тендерних пропозицій та винесення рішення по кожному з учасників. Інформація в протоколі міститиме рішення по кожному учаснику та пояснення відхилення, які вніс замовник у відповідні електронні поля. Про це повідомляє прес-служба ДП «ПРОЗОРРО».

Згідно з процедурою  прекваліфікації замовник має прийняти рішення та обрати в системі одну з двох опцій: допустити до аукціону (другого етапу) або ж відхилити пропозицію у випадку невідповідності пропозиції. В останньому випадку  замовник у відповідному електронному полі вручну вписує пояснення щодо причин відхилення пропозиції постачальника. Це допомагає постачальникам зрозуміти, яка саме невідповідність була в їхній тендерній пропозиції. 

Після заповнення всіх необхідних полів замовник завершує розгляд пропозицій, натиснувши кнопку “Сформувати протокол розгляду пропозицій” (на різних майданчиках назва може різнитися). Після цього системою автоматично формується протокол розгляду пропозицій на веб-порталі prozorro.gov.ua. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання