DOZORRO-NEWS

В Умані планують збудувати новий ландшафтно-парковий комплекс

16.09.2021 09:07

Відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради за результатами тендеру замовив ПП «Уманьрембуд 2» ландшафтно-парковий комплекс вартістю 75,9 мільйонів гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на Prozorro.

За вказану суму до кінця 2022 року підрядник має збудувати ландшафтно-парковий комплекс «Умань. Дружба. Єрусалим» площею 32 га у зоні зелених насаджень громадського користування вздовж русла річки Уманки. Як пише «УманьNews.City», парк має поєднати пониззя Уманки від Осташівського ставу вздовж русла і до мікрорайону перебування паломників-хасидів та фентезі-парку «Нова Софіївка». За техзавданням, він включатиме локацію активного та дозвільного відпочинку з атракціоном-залізницею, причалом і картингом. Також мають облаштувати співоче поле, річкову заплаву, річковий хаб із пішохідно-велосипедним кільцем, велопаркінгом, дитячим ігровим майданчиком, набережну із пішохідними та велодоріжками. Усього влаштують 1 615 кв. м різного покриття пішохідних доріжок.

Єдиним конкурентом переможця торгів було ПП «Кайлас-Умань» директора Дмитра Остальського, який у 2020 році висувався в Уманську райраду від партії «За майбутнє». 

Фірма «Уманьрембуд 2» належить Альоні Ковальчук, а керує нею згаданий Олександр Ковальчук. До 2020 року її співзасновниками також були Сергій Стеценко та Геннадій Ракун, який у 2017-2020 роках очолював уманське КП «Комунальник». 

 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання