DOZORRO-NEWS

Верховна Рада продовжила строк здійснення закупівель лікарських засобів та медичних виробів спеціалізованими організаціями

17.01.2020 11:43

Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до розділу ІХ "Прикінцеві та перехідні положення" закону України "Про публічні закупівлі" щодо забезпечення можливості закупівель лікарських засобів та медвиробів спеціалізованими організаціями, що здійснюють закупівлі". За відповідне рішення проголосували 297 народних обранців, повідомляє Укрінформ.

Позитивне голосування у ВР обгрунтовують створенням умов на законодавчому рівні для безперервного здійснення закупівель лікарських засобів та медичних виробів спеціалізованими організаціями, що здійснюють закупівлі, протягом квітня 2020 року, а також забезпечення доступу громадян до таких лікарських засобів та медичних виробів.

Законом у пункті 2 розділу IX "Прикінцеві та перехідні положення" чинної редакції закону "Про публічні закупівлі" цифри і слова "31 березня 2020 року" замінено на цифри і слова "30 квітня 2020 року включно".

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання