DOZORRO-NEWS

Відеоролик про 100 днів роботи уряду Шмигаля коштував 95 тисяч гривень

07.08.2020 12:12

ДП «Центр захисту інформаційного простору України» Мінкультінформполітики уклало угоду з ФОП Мірошниченко Майя Сергіївна про послуги з виробництва відеороликів вартістю 95 тисяч гривень. Договором передбачено створення відеоролика довжиною 300 секунд та його скорочену версію довжиною 45 секунд. Вони повинні містити інформацію щодо ініціатив та реформ уряду в перші сто днів роботи оновленого уряду та прем’єр-міністра Дениса Шмигаля в контексті подій в Україні та світі, інформує видання "Наші гроші". Відеоролики мають включати кадри з випусків новин та інформаційних сюжетів, елементи інтерв’ю з прем’єр-міністром, документальні кадри та інфографіку.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, оскільки в червні підприємниця Майя Мірошниченко із Києва перемогла у мистецькому конкурсі з виробництва відеороликів на тему: «Презентація ініціатив та реформ Уряду», а саме: «100 днів Уряду України».

Для Майї Мірошниченко це друге урядове замовлення. У серпні 2019 року вона отримала 583 тис грн від ДП «Центр захисту інформаційного простору України” за виготовлення серії відеороликів «Роз’яснення та інформування про реформи Уряду України», а саме: «Захист своїх прав туристами під час подорожей».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання