DOZORRO-NEWS

Відхиливши більш вигідних учасників через відсутність необхідних довідок Львівький університет віддав підряд фірмі з тими ж проблемами

16.04.2018 14:54

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності за результатами відкритих торгів уклав з ТОВ «Укрпродуктсервіс» договір на поставку 4,6 тис. кг вершкового масла. Загальна вартість продукції за договором склала 439,15 тисяч гривень, повідомляє «Центр громадського моніторингу та досліджень» з посиланням на ProZorro.

Громадські експерти зауважують, обираючи підрядника замовник відхилив більш дешеві пропощиції ФОПа Боярчук О.П. і ТОВ «Інзарго» вказавши на відсутність ряду необхідних довідок – гарантійного листа про повернення неякісного товару, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу тощо.

Тим не менш переможець торгів ТОВ «Укрпродуктсервіс» також не подав усіх документів, зокрема довідку про наявність працівників, які здійснюватимуть поставку масла.

ТОВ «Укрпродуктсервіс» належить львів’янинам Руслану Пайкушу та Олегу Конопаді. Компанія вже отримувала замовлення від Львівського університету безпеки життєдіяльності. Зокрема минулого року навчальний заклад підписав з фірмою 3 прямі угоди та два договори за результатами відкритих торгів.

За результатами виявленого порушення експерти «Центру громадського моніторингу та досліджень» звернулись у Західний офіс Державної аудиторської служби з вимогою перевірити виявлені порушення та зобов’язати замовника не допускати таких помилок надалі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання