DOZORRO-NEWS

Відхиливши найвигіднішу пропозицію Медцентр МВС замовив радіаторів у фірми яка подала свої документи невчасно

21.05.2018 13:48

Медичний реабілітаційний центр МВС України «Перлина Прикарпаття» за результатами відкритих торгів уклав договір з ТОВ «ВІР-тепло» на поставку радіаторів для системи центрального опалення. Вартість замовлення, а це 187 біметалічних радіаторів які мають бути поставлені до кінця року, склала в 231,5 тис. грн. інформує офіційний сайт «Центру громадського моніторингу та досліджень».

За даними громадських експертів на торги окрім нинішнього переможця свої пропозиції подавали ше 7 учасникі. При цьому ФОП Тетяна Паламарчук пропонувала поставити товар дешевше – за 230, 6 тис. грн., але була відхилена тендерним комітетом через відсутність документів, що підтверджують повноваження посадової особи. Дослідивши наявні документи активістами було виявлено, що у довідці «відомості про учасника» вказано про те, що керівництво фізичною особою-підприємцем здійснює Тетяна Паламарчук, а відтак такий документ і є підтвердженням повноважень посадової особи. Окрім того у паспорті та витязі з єдиного держреєстру юросіб та фізичних осіб-підприємців, які надав підприємець вказано, що персональну відповідальність за дії ФОПа також несе сама Тетяна Паламарчук.

Крім того компанія-переможець ТОВ «ВІР-тепло, навпаки – вчасно не надала всього пакету документів, які вимагав замовник.

Експерти «Центру громадського моніторингу та досліджень» звернулись у Західний офіс держаудитслужби з вимогою перевірити виявлені порушення та зобов’язати замовника їх виправити.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання