DOZORRO-NEWS

Вигравши тендер підрядник поставив Вараській міськраді автобус з пошкодженими гальмами

15.08.2017 13:11

У результаті проведених торгів управління освіти Вараської міської ради замовило у приватного підприємства «ПКТ «Дельфін» постачання шкільного автобусу вартістю 1,5 мільйони гривент. Однак під час введення нового автобуса в експлуатацію були виявлені істотні технічні недоліки, повідомляє офіційний сайт Вараської міськради.

Відповідно до оприлюденої інформації у придбаному автобусі Mercedes-Benz Sprinter виявлено 15 технічних недоліків. Серед них - максимальна зношеність гальмівних дисків, назовні витікає дизельне паливо і масло, в салоні не працює ні система опалення, ні система кондиціонування і багато іншого.

Управління освіти відразу ж звернулося до приватного підприємства з вимогою замінити неякісний автобус, а в разі неможливості заміни повернути кошти. Однак, відзначили в міськраді, підприємство "ПТК Дельфін» не виявила бажання виконувати взяті на себе зобов'язання, тому управління освіти звернулося до прокуратури з проханням виступити на захист порушених прав та інтересів держави.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання