DOZORRO-NEWS

Виконком Полтавської міськради замовили для власних потреб автівок на 5,5 мільйонів гривень

24.06.2021 08:40

Виконавчий комітет Полтавської міської ради за результатами тендеру замовив ТОВ «ВіДі Автострада» легкових автомобілів на загальну суму 5,5 мільйонів гривень. Фірма поставить два автомобіля Toyota Camry по 1,18 мільйона гривень та п’ять автівок Toyota Corolla по 629 тисяч.

Про це повідомляється в системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші».

Toyota Camry матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, оздоблення дверних карт синтетичною шкірою, передні та задні сенсори паркування, підігрів передніх та задніх сидінь, клімат-контроль, навігаційну систему GPS, подушки безпеки, акустичну систему JBL (підсилювач, 9 динаміків з сабвуфером), підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto через USB-кабель.

Toyota Camry, які придбав виконком, відповідає найдорожчій комплектації Premium. Їх продають за 1,06 мільйона гривень. 

Що ж до Toyota Corolla то автівки матимуть безступеневу механічну коробку передач, кондиціонер, аудіосистема (радіоприймач FM/AM, CD-програвач, підтримка MP3/WMA-файлів) та 6 динаміків. 

На торгах єдиним конкурентом «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Артсіті» росіянина Олександра Лалаяна, чия пропозиція була вищою на 350 гривень.  Фірми не торгувалися під час аукціону.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання