DOZORRO-NEWS

Використання рамкової угоди зекономило «Укрпошті» 7,9 мільйонів гривень

29.11.2019 06:36

Укрпошта виконала першу укладену рамкову угоду на закупівлю дизельного пального для власних потреб.За інформацією компанії за 7 місяців поточного року  економія склала 7,9 млн грн від загальної суми очікуваної вартості.

Потягом 7 місяців було проведено 26 відборів серед 5 учасників рамкової угоди на загальну суму 43 млн грн.Загалом компанії-учасники поставили Укрпошті понад 1,6 млн л дизельного пального.

«Реальний ефект від застосування механізму рамкової угоди для нас набагато більший, ніж просто розрахункова економія. За цей час ми не мали жодних проблем із постачанням, завжди отримували пальне за поточною ринковою ціною, при цьому не потрібно було постійно проводити переговори, замовляти довідки та оформлювати додаткові угоди на зміну цін, хоча коливання на ринку доходили до 22% за місяць», - відзначив заступник генерального директора із закупівель Олександр Наход.

Укрпошта вже розпочала підписання нової рамкової угоди із закупівлі 6,2 млн л дизельного пального на наступні 2 роки та з грудня планує почати щотижневі відбори серед її учасників. В новій рамковій угоді із закупівлі дизельного пального на 2020-2021 рр. бере участь вже 9 постачальників.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання