DOZORRO-NEWS

Вінницькі автодорожники замовлення позашляховиків на понад 2 мільйона гривень

11.12.2019 12:35

Служба автомобільних доріг у Вінницькій області Державного агентства автомобільних доріг України за результатами тендеру замовила ТОВ «Преміум Моторс» легкові автомобілі на загальну суму 2,17 млн грн. Про це повідомляється в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Фірма поставить два позашляховика Toyota Land Cruiser 150 Comfort з об’ємом двигуна 4,0 і потужністю 282 к.с. білого кольору 2019 року випуску по 1,08 млн грн. Кожен автомобіль матиме систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з статичними графічними підказками, подушки безпеки, клімат-контроль, триступеневий підігрів передніх сидінь.

На торгах єдиним конкурентом «Преміум Моторс» було ТОВ фірма «Алмаз мотор, ЛТД» Олексія Шохи та Олександра Корнієнка, чия пропозиція була вищою на 1 тис грн. Очікувана вартість склала 2,18 млн грн.

Директором ТОВ «Преміум Моторс» Марії та Людмили Гвоздьових є Юрій Галіцький, а кінцевим бенефіціаром був Михайло Гвоздьов. У 2014 році він обрався у парламент від «БПП», а в 2015 р. склав повноваження, оскільки був призначений в. о. президента ДП «Антонов». Згодом Гвоздьов почав контролювати це держпідприємство, обійнявши посаду голови ради директорів корпорації «Українська авіабудівна компанія».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання