DOZORRO-NEWS

«Волиньобленерго» виплатить за новенький кросовер 2,7 мільйона гривень

23.02.2022 08:03

ПрАТ «Волиньобленерго» за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Лізингфінанс» про послуги фінансового лізингу щодо легкового автомобіля за 2,75 млн грн. На три роки взяли в лізинг 7-місний кросовер Toyota Highlander 2022 року випуску вартістю 1,92 млн грн, повідомляє видання “Наші гроші”.

Автомобіль матиме бензиновий двигун об’ємом 3,5, 8-степеневу автоматичну коробку передач, обігрів всієї поверхні лобового скла, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією та ромбовидною прострочкою, оздоблення дверних карт синтетичною шкірою, оздоблення інтер’єру декоративними вставками, що імітують дерево, систему вибору режимів руху, систему панорамного огляду з передньою, задньою, та двома боковими камерами, підігрів сидінь для першого та другого ряду сидінь, аудіо систему Toyota Touch 2 (радіоприймач FM/FM, підтримка WAV/FLAC/ALAC/OGG Vorbis/MP3/WMA-файлів) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8’’ та акустичною системою JBL (підсилювач, 11 динаміків, з сабвуфером), навігаційну систему GPS.

Спершу обленерго виплатить авансовий лізинговий платіж у розмірі 687 тис грн. Загальна сума процентів складає 827,3 тис грн. Отже, в лізинг кросовер обійдеться на майже 45% дорожче.

У автосалонах ціни на Toyota Highlander 2022 р.в. стартують від 1,78 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Фінансова компанія «Фінанс капітал» Геннадія Частікова, чия пропозиція була вищою і склала 2,81 млн грн.

«Лізингфінанс» зареєстроване 2007 року в Києві. Керує фірмою Володимир Головін, а власниками у рівних долях є Олександр Лебедєв та Олександр Смогоринський.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання