DOZORRO-NEWS

За місяць кропивницькі медзаклади завершили трохи більше половини закупівель зекономивши лише 4% від запланованих сум

23.05.2017 13:36

За квітень місяць медичній заклади підпорядковані Кіровоградській міській раді оглосили про проведення 14 закупівель у системі «ProZorro». Серед загнального числа закупівель половина  конкурентних, друга половина – за процедурою звітування про укладений договір, повідомляє Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

«З конкурентних процедур п’ять – відкриті торги, одна - допорогова закупівля і одна - відкриті торги з публікацією англійською мовою. Три процедури було відмінено через відсутність пропозицій. У двох випадках – пропозиції учасників відхилені фахівцем з публічних закупівель (КЗПО м. Кіровограда). Із вищезгаданих процедур вісім було завершено. Економія по них складає 4%» - коментує фахівець відділу аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Аліна Логінова.

Виявили фахівці мережі ЛЖВ й порушення процедури звітування про укладений договір. Так  Центральна міська лікарня проведла шість таких закупівель, однак жодного звіту або договору так і не було опубліковано.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання