DOZORRO-NEWS

За тиждень через ProZorro проведено майже 3,5 тисячі аукціонів

21.04.2017 18:14

За тиждень через ProZorro проведено майже 3,5 тисячі аукціонів

На поточний тиждень, з 17 по 21 квітня, у системі "ProZorro" було заплановано 3496 аукціонів, частина з яких відбудеться протягом сьогоднішнього дня. Як показує статистика попередніх тижнів, це є типовим показником для 2017 року.

Очікувано найбільш активними замовниками виявились кияни, що провели за тиждень 900 аукціонів. Що ж до аутсадера, то ним на цьому тижні виявилась Луганська область. Замовники з пропискою у даному регіоні за 5 днів встигли провести лише 52 аукціони.

Найдорожчою закупкою тижня виявилось будівництво об'єкту «Реконструкція водних підходів, маневрових зон та операційних акваторій біля причалів з урахуванням перспективного вантажообігу морського порту «Южний» замовлене Южненською філією державного підприємства "Адміністрація морських портів України".

Очікувана вартість закупівлі на даному аукціоні складала 1,196 млрд. грн., однак у ході торгів була зменшена до 1,065 млрд. грн. яку запропонувала китайська компанія China Harbour Engineering company Ltd. Як ми вже сьогодні згадували, на даний момент дана пропозиція знаходиться на розгляді у тендерного комітету.  

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання