DOZORRO-NEWS

Західне міжрегіональне управління Мін’юсту замовило послуги утилізації у фірми співмешканця своєї екс-працівниці

27.01.2021 11:11

Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції з офісом у Львові замовило послуги спалювання дієтичних добавок, продуктів харчування, тютюнових виробів та алкогольних напоїв вартістю майже 50 тисяч гривень у ТОВ «Нью екосвіт». Це вже друга угода управління з цією компанією, першу підписали у грудні минулого року. Сума договору також становила 49999 гривень, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

В обох випадках договір не оприлюднили. В управлінні журналістам повідомили, що згідно з умовами першого договору, вартість утилізації становить лише 0,47 гривень за кілограм. У грудні «Нью екосвіт» утилізував майже 15,5 тисяч кілограм неякісної харчової продукції, яку вилучила митниця та яку конфісковали за рішеннями суду.  За новою угодою, укладеною в січні, вартість послуг не змінилась.

ТОВ «Нью екосвіт» зареєстровано в 2013 році. Його власниками є Олександр Вагерич і Віктор Вудмаска.Останній є засновником «Благодійного фонду ветеранів-співробітників спеціальних підрозділів по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю «К» та співмешканцем Маріанни Готри, яка минулоріч звільнилась із посади заступниці начальника головного територіального управління юстиції у Закарпатській області.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання