DOZORRO-NEWS

Закарпатський центр легеневого здоров’я закупився антисептиком дорожче ринку

16.07.2020 12:28

Закарпатський обласний клінічний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр уклав договір із приватним підприємцем Володимиром Микитюком на закупівлю засобів для дезінфекції вартістю 146 тисяч гривень. За умовами контракту підрядник поставить антисептик Sterullium classic pure у тарі по 1 літру. Усього засобів для дезінфекції рук придбають 300 штук по 486 гривень кожен, повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на ProZorro.

Антисептик Sterullium classic pure німецького виробництва досить рідко закуповують державні установи. Тим не менш аналогічний товар волинський госпіталь ветеранів війни свого часу придбав дещо дешевше, за 458 грн/л., а державний експертний центр МОЗу за контрактом заплатить 312 грн/літр.

Журналісти зауважують, що на ринку майже відсутній антисептик Sterullium. Майже в усіх компаніях повідомляли про відсутність товару або очікування поставки. Однак низка фірм продають засіб у роздріб приблизно по 400-420 гривень. А в ще одній компанії підтвердили можливість великої кількості антисептику. Його ціна становила б 340-370 грн/л в залежності від упаковки та фасування.

Приватний підприємець Володимир Микитюк прописаний в Ужгороді і з початку 2020 року отримав 17 держзамовлень на 657 тисяч гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання