DOZORRO-NEWS

«Закарпаттяобленерго» на початку року оновить автопарк чотирма новенькими позашляховиками

13.01.2021 08:32

ПАТ «Закарпаттяобленерго» планує замовити чотири позашляховики Mitsubishi L200 у ТОВ «Автоцентр-Ужгород». За результатами аукціону витратити на покупку мають 3,68 мільйона гривень. Відповідне повідомлення про намір укласти договір підприємство опублікувало в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Львів»

Загалом енергетики планували купити 11 автомобілів. Закупівля була розділена на два лоти, за одним з яких хотіли придбати сім легкових автомобілі на 2,1 мільйона гривень, але закупівля не відбулась, оскільки на торги за цим лотом не прийшов жоден учасник.

Найдешевшу ж пропозицію на позашляховики запропонувало ТОВ «Автоцентр-Ужгород», яка готова поставити автомобілі Mitsubishi L200 по 919 тисяч гривень за одне авто. Це повнопривідний пікап 2020 або 2021 року випуску. Машина також буде оснащена кондиціонером та бортовим комп’ютером. 

ТОВ «Автоцентр-Ужгород» Сергія Ремеза є офіційним дилером компанії Mitsubishi, а на офіційному сайті виробника базову комплектацію такого автомобіля продають за 922-950 тисяч гривень.

.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання