DOZORRO-NEWS

Закупівлю кисню для львівського лікувально-діагностичного центру розіграли пов’язані фірми

12.06.2017 17:51

За результатами проведеного тендеру комунальна установа Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» підписала угоду на поставку медичного газу з ТОВ  фірма «Львівкисень» на суму 429 тис. грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посилання на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Єдиним конкурентом підприємства на даних торгах виступило ПАТ «Львівський хімічний завод», яке запропонувало усього на 1,3 тис грн дорожчу пропозицію.

Журналісти зазначають «Львівкисень» у тендерній документації вказує на наявність виробничої дільниці у Львові на вулиці Рахівській, 16, де також розташований і «Львівського хімічного заводу». Крім того, у паспортах якості кисневих балонів в усіх своїх тендерних пропозиціях «Львівкисень» вказує виробником «Львівський хімічний завод».

Кінцевими бенефіціарними власниками ПАТ «Львівський хімічний завод»  є  Анатолій Бобришов  та Крістіна Бобришова. Остання до 2012 року була власницею ТОВ фірма «Львівкисень». Тепер «Львівкисень» належить Ірині Михайлович.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання