DOZORRO-NEWS

Залізничники замовляють послугу з миття машин за півтора мільйона гривень

24.05.2019 10:16

За результатом проведених відкритих торгів філія "Центр сервісного забезпечення" Публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" оголосила про намір укласти договір щодо надання послуг з миття автомобілів вартістю 1,5 мільйона гривень. Відповідну угоду залізничники готові укласти з ТОВ СП “Інвест Груп”, повідомляє «Zалізниця без корупції» з посиланням на ProZorro.

Згідно з тендерною пропозиції постачальник має надати послуги миття для автопарку “Укрзалізниці” до якого водить 60 автомобілів. Окрім потенційного переможця у торгах взяв участь ФОП Мішкоріз Андрій Олександрович. При цьому різниця в пропозиції учасників торгів склала всього 10 тисяч гривень.

Видання зауважує, Мішкоріз Андрій Олександрович 1992 року народження прописаний у київському гуртожитку по вулиці Залізничній №2. В інших своїх тендерах учасник надавав довідку про те, що має договір №11-07/18 зі своїм теперішнім конкурентом ТОВ СП “Інвест Груп”.Таким чином ФОП і ТОВка є пов’язаними особами, що порушує норму статті 50 Закону України “Про захист економічної конкуренції”.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання