DOZORRO-NEWS

«Запоріжжяелектропостачання» поповнив автопарк дороговартісною автівкою

15.10.2020 08:55

За результатами тендеру ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» замовило  ТОВ «Арена Сервіс, Лтд» легковий автомобіль за 1,52 мільйона гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

Цьогоріч замовникам поставлять чорний легковий універсал Lexus RX300 виробництва «Toyota Motor Corporation» (Японія) у 2020 році. Він має повний привід, бензиновий двигун класу Євро 6 на 2 л, круїз-контроль, клімат-контроль з іонізацією повітря, багатофункціональне кермо з підігрівом та електрорегулюванням, електроприводи дзеркал і дверей багажника, задній парктронік, автоматичне відведення керма, оздоблення сидінь штучною шкірою та керма комбінованою шкірою, десять подушок безпеки, системи активної безпеки, систему допомоги старту на підйомі, систему безключового доступу, аудіосистему з дев’ятьма динаміками тощо. 

Єдиним конкурентом із таким самим авто було ТОВ «ВіДі Еліт» Віталія Джуринського. Дніпровська «Арена Сервіс, Лтд» належить Олексію Шоху з Дніпра, а керує нею Дмитро Ткаченко. Шох володіє ТОВ «Алмаз Груп Ко», а через нього – ТОВ «Алмаз Мотор, Лтд».

«Запоріжжяелектропостачання» є постачальником електроенергії, якого на виконання закону «Про ринок електричної енергії» створило ПАТ «Запоріжжяобленерго». Понад 60% акцій обленерго належить державі. Ще близько 12% контролюється структурами з орбіти Костянтина Григоришина, 16% – Ігоря Суркіса і 7% – Ігоря Коломойського.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання