DOZORRO-NEWS

Запорізькі фірми зі спільними працівниками розіграли підряд на будівництво футбольного поля

10.01.2019 12:03

Провівши відкриті торги Пришибська селищна рада Михайлівського району уклала угоду з Українсько-іспанським ТОВ “Харвест Індустріалес, С.Л.” на здійснення будівельних робіт вартістю 1,68 млн грн. Мова йде про будівництво футбольного поля на території Пришибської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.А. Шаламова: улаштування основи поля і потім покриттів зі штучною травою, кварцовим піском та резиновою крихтою, встановлення металевої огорожі, сітчастих панелей й воріт. Усі роботи маютиь бути завершені до кінця поточного року, повідомляє видання «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на ProZorro.

Єдиним конкурентом УІ ТОВ “Харвест Індустріалес, С.Л.” на тендері виступило ТОВ “Відкриті вікна буд” з дорожчою на 17,7 тис. грн. пропозицією. Запорізьке УІ ТОВ “Харвест Індустріалес, С.Л.” належить Олександру Перепаденкові (30%) та Михайлу Полковнікову (70%). Останній також є співвласником власником ТОВ “Харвест Україна”, яке зареєстроване за однією адресою з УІ ТОВ “Харвест Індустріалес, С.Л.” по вул. Антенній, 11.

Іншим співвласником ТОВ “Харвест Україна” є Владислав Бондаревський – власник павлоградського ТОВ “Відкриті вікна буд”, з яким “Харвест Індустріалес, С.Л.” конкурувало на нинішньому тендері.

Журналісти зауважують, у своїх тендерних пропозиціях фірми подали довідки про наявність працівників, згідно яких, в обох фірмах одночасно працюють одні й ті самі люди, а саме: Сергій Курілін, Віталій Стратулат, Віталій Ткаченко та Денис Чирка.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання