DOZORRO-NEWS

Завдяки ProZorro підприємства Укроборонпрому зекономили минулоріч 657 мільйонів гривень

11.01.2021 10:27

Завдяки добровільному переходу підприємств Укроборонпрому на закупівлі через систему ProZorro минулоріч економія склала 657 мільйонів гривень. При цьому, зауважує прес-служба Концерну, 171 мільйонів гривень вдалось заощадити, завдяки практиці об’єднання закупівель одного й того ж самого товару або послуг підприємств Концерну в один тендер. 

Загалом же у 2020 році підприємства Укроборонпрому оголосили та провели понад 20 тисяч тендерів загальною вартістю у понад 8 мільярдів гривень. Найбільше  закуповували електроенергію та газ, виробниче устаткування та складові до нього, мастильну оливу та охолоджуючі рідини, запасні частини.

“Ми докладаємо багато зусиль, аби всі наші тендери на ProZorro були підготовлені кваліфіковано та якісно, аби всі наші рішення були справедливими та ефективними. Ми відвойовуємо втрачену колись довіру бізнесу до нас, адже добре розуміємо: більша кількість учасників прийде на торги – кращу ціну на товар чи послугу ми отримаємо. Саме тому цьогоріч ми створили систему розгляду скарг, щоб будь-який учасник тендеру, які проводять наші підприємства, міг повідомити Концерн про порушення його прав та інтересів: https://ukroboronprom.com.ua/uk/oskarzhennya, – наголосила Надія Бігун, директор із закупівель Концерну.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання