DOZORRO-NEWS

Житомирська міська рада планує закупити новорічних солодощів у постійного підрядника

02.12.2020 08:49

Провівши відкриті торги Управління культури Житомирської міської ради повідомило про намір закупити 4 тисячі новорічних подарунків у ПП «Торговий дім «Солодкий світ», яке перемагає в подібних тендерах міської ради третій рік поспіль. У разі підписання контракту вартість замовлення складе 398,4 тисяч гривень. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє «Житомир.Інфо».

За умовами тендерної документації посадовці планують замовити новорічні подарунків, які складаються з набору цукерок вагою щонайменше 480 грамів та упаковки у формі новорічної шапки.

До участі у торгах також долучився ФОП Святенко Ігор Васильович – підприємець з Гайсина Вінницької області, який раніше брав участь лише в двох закупівлях на поставку натурального меду. Пропозиція підприємця виявилась на 480 гривень дорожчою від конкурентна. При цьому під час аукціону жоден з учасників не знижував своєї початкової ставки.

Потенційних переможець торгів ПП «ТД «Солодкий світ» зареєстрований у Вінниці. З 2007 року фірма спеціалізується на оптовій торгівлі цукром, шоколадом і кондитерськими виробами. Власник – Гладько Вікторія Олегівна.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання