DOZORRO-NEWS

Житомирська міськрада планує за 5 мільйонів провести капремонт тротуарів вулиці Театральної

18.06.2021 11:18

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради має намір укласти угоду з ТОВ «Полісся Міськбуд» на капітальний ремонт тротуарів по вулиці Театральній з облаштуванням скверу. За умовами тендерної документації, роботи з капітального ремонту на Театральній, від Великої Бердичівської до Київської мають бути виконані до 1 жовтня 2021 року. Вартість же потенційного контракту складає 5,02 мільйонів гривень, повідомляє «Житомир.Інфо»

У технічному завданні вказано, що підрядник має виконати роботи з розбирання існуючого кам’яного поребрика біля дерев без повернення матеріалу, розібрати існуюче покриття, зняти рослинний ґрунт, установити новий кам'яний борт вздовж проїздної частини та вздовж зелених зон, улаштувати покриття з дрібнорозмірних фігурних елементів, а також виконати роботи з освітлення скверу на пересічені Київської та Театральної. Окрім того, підрядник має облаштувати сквер на пересіченні вулиць Великої Бердичівської та Театральної: провести освітлення, мережі водопроводу, замінити покриття на нову плитку, встановити лавки, урни та велопарковку.

Участь у тендері взяло три фірми: ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», ТОВ «Полісся Міськбуд» та ТОВ «АМУ-ГРУП». Дешевшу на 250 тисяч пропозицію ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» відхилили, зокрема через те, що фірма не підтвердила у повному обсязі досвід виконання робіт, що свідчить про невідповідність кваліфікаційним критеріям.

У ТОВ «Полісся Міськбуд» тендерний комітет знайшов невідповідності, зокрема у складі тендерної пропозиції учасника було надано довідку про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають знання та досвід, від 19.05.2021 № 15, в якій зазначений директор – Паращенко Володимир Миколайович, проте наказ про його призначення на посаду відсутній. Замовник опублікував вимогу про усунення усіх виявлених невідповідностей, яку було задоволено. І вже 11 червня було опубліковано намір укласти угоду з ТОВ «Полісся Міськбуд».

ТОВ «Полісся Міськбуд» зареєстроване в Житомирі. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 100 тисяч гривень. Власником та директором фірми є Володимир Паращенко. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання