DOZORRO-NEWS

Житомирська міськрада вдруге шукає підрядника для облаштування скверу на проспектів Миру

19.10.2021 11:28

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради вдруге оголосило тендер на реконструкцію частини території благоустрою з влаштуванням скверу по проспекту Миру, 9. Очікувана вартість закупівлі – 3,22 мільйона гривень, повідомляє «Житомир.Інфо»

За умовами тендерної документації, роботи з реконструкції благоустрою та влаштуванням скверу мають бути виконані до 31 березня 2022 року. У технічному завданні вказано, що підрядник має провести підготовчі, земляні та монтажні роботи, провести роботи з зовнішнього освітлення мереж, водопостачання та каналізації, монтажні роботи системи відеонагляду.

Також переможець торгів має озеленити територію та провести благоустрій: улаштувати плитку та бордюри, встановити велопарковку, гойдалку, пісочницю, вуличні тренажери, каруселі, урни, лавки та інше.

Управління капітального будівництва приймає пропозиції до 3 листопада, аукціон запланований на 4 листопада.

Зауважимо, що це вже друга спроба провести тендер на реконструкцію частини території благоустрою з влаштуванням скверу по проспекту Миру. Тендер оголошений 13 вересня не відбувся, оскільки управління капітального будівництва Житомирської міської ради відхилило усі тендерні пропозиції учасників: ТОВ «БТК Світ Будінвест», ПП «Добробуд-Плюс» та ФОП Данило Онопрійчук.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання