DOZORRO-NEWS

Житомирська міськрада визначилась з підрядником, що ремонтуватиме майдан Корольова

01.12.2021 08:23

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради опублікувало повідомлення про намір укласти угоди з ТОВ «УК “Комфорт-Буд”» на капітальний ремонт території благоустрою майдану ім. С.П. Корольова на 26,4 млн грн. За умовами тендерної документації, роботи мають бути виконані до 1 вересня 2022 року, повідомляє «Житомир.Інфо».

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має вкласти нову плитку та відновити асфальтобетонне покриття, улаштувати сходи та пандус, провести роботи з водовідведення та зовнішнього електроосвітлення, встановити систему відеонагляду. Також підрядник має встановити лавки та урни, чотири вуличні скульптури, 63 бетонні півсфери та флагшток.

Окрім того, переможець має озеленити територію: висадити кущі, самшит, туї, клени, ялівці, сакури, лаванду, липи та інше.

Умовну конкуренцію на торгах з ТОВ «УК “Комфорт-Буд”» склало ТОВ «Забудовник», запропонувавши цінову пропозицію на 100,8 тис. грн дорожчу. При цьому під час торгів фірми не знижували свої цінові пропозиції. 

Характерно, що ТОВ «Забудовник» не подало ряд важливих документів: договори про оренду техніки, довідку про працівників, довідку про аналогічний досвід та інше. Фактично підприємство не змогло б отримати підряд навіть запропонувавши економічно найвигіднішу пропозицію.

Переможець торгів ТОВ «УК Комфорт-Буд» засноване в січні 2016 року в Житомирі. Власниками фірми з листопада 2021 року є Олександр Петровський та Микола Балакішієв - до липня 2021 року працював старшим оперуповноваженим Управління Стратегічних розслідувань Національній поліції в Житомирській області. Також Микола Балакішієв є сином директора фірми Станіслава Балакішієва, який на виборах 2015 року балотувався до Житомирської міської ради від Об’єднання «Самопоміч». 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання