DOZORRO-NEWS

Житомирська міськрада з другої спроби замовила послуги з висвітлення діяльності мера, депутатів та виконкому

12.08.2020 09:47

З другої спроби виконавчий комітет Житомирської міської ради провів тендер на виготовлення та трансляцію відеосюжетів про мера, посадових осіб та депутатів міськради й виконкому. Наразі на порталі ProZorro оприлюднено повідомлення про намір укласти договір з ТОВ «Медіа-Проспект», яке виграло обидва заявлені лоти, інформує «Житомир.info».

За першим лотом виконкому купував «Послуги з виготовлення інформаційних відеосюжетів за участю міського голови, посадових осіб та депутатів Житомирської міської ради, виконавчого комітету міської ради і трансляція їх на телебаченні на території Житомирської області». Участь у торгах взяли два місцеві телеканали – «СК 1» (ТОВ «Медіа-Проспект») та «Союз-TV» (ТОВ «Телерадіокомпанія "Союз-ТВ"»). За результатами аукціону та розгляду тендерних пропозицій було прийнято рішення – 20 відеосюжетів за 110 тисяч гривень до кінця року має виготовити «Медіа-Проспект».

У другому лоті предметом закупівлі були «Послуги з виготовлення відеозвітів, зйомки брифінгів міського голови, посадових осіб та депутатів Житомирської міської ради, виконавчого комітету міської ради з подальшою трансляцією їх по телебаченню на території Житомирської області». При очікуваній вартості замовлення в 70 тисяч гривень фінальна вартість контракту склала 48 тисяч гривень.  

На обидвох лотах дешевші пропозиції ТОВ «Телерадіокомпанія "Союз-ТВ"» було відхилено через невідповідність вимогам тендерної документації. 

ТОВ «Медіа-Проспект» зареєстроване в Житомирі в грудні 2012 року. На даний час співзасновниками є Олена Веретельник – дружина Олександра Рабіновича, який очолює Житомирську територіальну організацію партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність», та ПП «Виробниче комерційне підприємство Проспект».Кінцевим бенефіціаром значиться Михайло Пухтаєвич, який з березня 2020 року є директором цієї телекомпанії. 

ТОВ «Телерадіокомпанія "Союз-ТВ"» зареєстроване в Житомирі у вересні 2003 року, засновниками є: Олег Бабкін, Ірина Бурліна, ТОВ «Медіастиль» і ТОВ «Інвестиційно-Промисловий Союз». Видання зауважує, з квітня 2016 року Олег Бабкін, який є співзасновником та директором телеканалу, став радником мера Сергія Сухомлина на громадських засадах.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання