DOZORRO-NEWS

Житомирська міськради замовила одному з улюбленців благоустрій скверу біля пам’ятника Жертвам Голодоморів

22.07.2021 11:53

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «АртХаус» на реконструкцію території благоустрою скверу біля пам’ятника Жертвам Голодоморів, що розташований на майдані Путятинському. Вартість укладеної угоди - 4,6 мільйона гривень, повідомляє «Житомир. Інфо» з посиланням на Prozorro.

За умовами технічного завдання, переможець тендеру має провести до 1 грудня 2021 року земляні роботи, роботи з зовнішнього водопостачання, монтажні роботи, а також улаштувати бетонні плитки тротуарів із заповненням швів. Окрім того, у сквері планують облаштувати дитячий майданчик з ігровим комплексом «Панда Міні», пісочницею, столиком «Мухомор», качалкою «Мотоцикл», урнами та лавками. Також збираються посадити нові дерева. 

Участь у тендері окрім переможця торгів взяло ще три фірми – ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» та ТОВ «УК «Комфорт-Буд», однак їхні остаточні пропозиції були дещо дорожчими.

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі, основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Власником фірми є Бобло Петро Іванович. Брати участь у тендерах фірма почала з 2009 року. Журналісти зауважують, фірма є одним улюбленців управління капітального будівництва Житомирської міської ради. Зокрема лише за першу половину поточного року фірма отримала від управління замовлень на 32 мільйона гривень. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання